Lørdag 4 Februar 2023
Kl. 14:00, Magneten frivilligsentral
BarneLørdag i bydelene
GRATIS KONSERTER OG FORESTILLINGER FOR BARN: Nesten hver lørdag gjennom sesongen er det gratis teaterforestillinger og konserter på spillestedene våre rundt om i byen. Barnelørdag i bydelene har et variert program, med teaterforestillinger og konserter tilrettelagt for barn ca. 3-10 år. Noen forestillinger er laget spesielt for de aller minste, 0-3 år, mens andre er ment for de litt større barna. Velkommen 🎭🎵

En forestilling for de minste om livet i Eplehagen. En blanding av sang, instrumenter, figurer og små historier. Barna får bli med på en reise fra gresset på bakken til eplene i toppen av trærne og alt som gjemmer seg der imellom.

Ved Maria Aasebø Rønhovde
Ca. 30 min.
Alder: 1-3 år

Billetter legges ut ca. én uke før forestilling. Du kan også møte på stedet for å se om det er ledige billetter før forestilling.

NB! Har du bestilt billetter som du likevel ikke vil bruke, må du avbestille slik at andre barnefamilier kan få plass. Du vil få info om hvordan du avbestiller på din bestillingsbekreftelse.

Oppmøte senest et kvarter før arrangementsstart. Av hensyn til kunstnerne på scenen ber vi publikum respektere oppmøtetiden.

Les mer om Barnelørdag her: https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/kulturprogram/tilbud-i-bydelene/barn/se-oversikt-over-varens-barnelordag-forestillinger

2024 © Magneten Frivilligsentral